پلاسما ژل
Contents
پلاسما ژل یا بیوفیلر
پلاسما ژل چیست ؟ گودی صورت از عوارضی است که می تواند بر اثر افزایش سن یا شیوه زندگی افراد ایجاد شود و زیبایی و جذابیت صورت را تحت تاثیر قرار دهد. اما خوشبختانه امروزه برای رفع و درمان این موضوع روش های مختلفی وجود دارد و افراد می توانند با انجام آن ها مجددا شادابی و طراوت را به صورت خود ببخشند.
در حال حاضر پلاسما ژل یکی از جدید ترین روش های جوانسازی است که با استفاده از خون خود بیمار ، نوعی ژل تهیه شده و به رفع و از بین بردن چین و چروک های پوست صورت کمک می کند. غالبا رنگ این ژل شیری مایل به زرد بوده و از آنجایی که به طور طبیعی حاوی هیالورونیک اسید است ، با بدن سازگاری داشته و به سرعت جذب صورت می شود.
پلاسما ژل علاوه بر اینکه در جوانسازی صورت نقش بسزایی دارد ، به افزایش الاستیسیته پوست و جوانسازی آن نیز کمک می کند. همچنین با فیلری که از پلاسمای خون تهیه می شود ، به فرم دهی و مادلینگ صورت نیز کمک خواهد شد. درمان گودی زیر چشم ، اصلاح چروک های اطراف چشم و دهان ، فرم دهی گونه و از بین بردن خطوط عمیق خنده و اخم نیز از دیگر کاربرد های پلاسما ژل هستند.
مزایای پلاسماژل
- از آنجایی که از خون خود بیمار استفاده می شود ، هزینه آن کمتر است.
- هیچ عوارض و واکنش آلرژیکی در پی نخواهد داشت.
- این روش می تواند از بروز چین و چروک جدید نیز پیشگیری کند.
- پلاسما ژل جایگزین مناسبی برای اسید هیالورونیک است.
- قابل استفاده برای همه قسمت های صورت و بدن می باشد.
- روشی غیر تهاجمی است و طی آن هیچ برشی ایجاد نمی شود.
- به سرعت جذب پوست شده و با انجام سه بار پشت سرهم به فاصله چهار هفته بهترین نتیجه را داشته و بین یک تا دو سال ماندگاری دارد.
- به خوبی با لایه های کلاژن و سلول های چربی و پوست پیوند می خورند و گلوله گلوله نمی شوند.
- تزریق به راحتی و بدون درد صورت می گیرد و برای افرادی که آستانه تحمل درد پایینی دارند از بی حسی موضعی استفاده می شود.
صحبت های دکتر سکوتی بهترین جراح بیمی تهران ، درباره تزریق پلاسما ژل
عوارض جانبی پلاسما ژل
پلاسما ژل می تواند روشی ایمن و موثر برای جوانسازی پوست باشد ، اما مواردی وجود دارد که باید قبل از انجام آن در نظر گرفته شود. مانند هر روش زیبایی، مزایا و معایب خاص خود را دارد که در ادامه ، به بررسی برخی از معایب کلیدی پلاسماژل می پردازیم:
کبودی ، تورم و قرمزی : این عوارض جانبی معمولاً خفیف و موقتی هستند و طی چند روز برطرف میشوند.
درد : تزریق پلاسما ژل می تواند در برخی افراد دردناک باشد، به خصوص در نواحی حساس مانند لب ها. از بی حسی موضعی برا کاهش درد استفاده می شود.
عفونت : اگر این روش توسط یک متخصص پزشکی آموزش دیده و باتجربه انجام نشود ، خطر عفونت وجود دارد.
آلرژی : اگرچه پلاسما ژل از خون خود فرد تهیه می شود ، احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد.
گرانولوم : این توده های کوچک التهابی می توانند در محل تزریق ایجاد شوند و معمولاً با دارو یا لیزر قابل درمان هستند.
عدم تقارن : نتایج ممکن است همیشه متقارن نباشد و ممکن است برای دستیابی به نتیجه مطلوب به چندین جلسه درمان نیاز باشد.
ماندگاری : ماندگاری پلاسماژل در مقایسه با سایر پرکننده های پوستی مانند اسید هیالورونیک ، کوتاه تر است. معمولاً 6 تا 12 ماه باقی می ماند و برای حفظ نتایج به جلسات درمانی تکراری نیاز است.
عدم تناسب برای همه : پلاسماژل برای همه افراد مناسب نیست. افراد مبتلا به بیماری های خاص مانند بیماری های ایمنی ، اختلالات خونی یا عفونت های فعال ، نامزدهای مناسبی برای این روش نیستند. همچنین زنان باردار یا شیرده و افراد مصرف کننده داروهای خاص نیز باید از انجام این روش خودداری کنند.
نتایج دائمی نیستند : برخلاف برخی از روش های جوانسازی مانند لیفت صورت ، نتایج پلاسما ژل دائمی نیستند. برای حفظ نتایج به جلسات درمانی تکراری نیاز است.
چگونگی انجام پلاسما ژل
در ابتدا 10 تا 20 میلی لیتر از خون فرد گرفته شده و با استفاده از دستگاهی به خصوص تبدیل به پلاسما ژل می شوند. ژل تهیه شده با استفاده از سوزنی بسیار ظریف و نازک به بافت ناحیه مورد نظر تزریق خواهد شد و آن قسمت به نرمی و آرامی ماساژ داده می شوند.
تزریق پلاسما ژل روشی غیرتهاجمی بوده و در یک جلسه انجام می شود. نتیجه حاصل از این تزریق پس از گذشت حدود دو هفته قابل مشاهده است.
غالبا توصیه می شود به منظور کسب نتیجه ماندگار تر حداقل سه جلسه درمانی با فاصله زمانی هر چهار هفته ، تزریق مجدد صورت گیرد.